main page | actualities | races | programs | rankings | documents | flea market | forum | media gallery | links | newsletter | contact | 
finn.sailing.hu
Finn Europa Cup 2011
International Finn Association
Finn World Master
Hungarian Sailing Association
Hungarian finnster on facebook
Hungarian Finn Association
ISAF
Forum / World Master' Championship nálunk 2012-ben vagy 2013-ban

Post a new message

4. Ebadta HUN 9Jun 22, 2010 12:07
2012-es pályázatunkat nem fogadták el.
A 2013-as rendezés előkészítéseként a holland elnök jön látogatóba Tihanyba.
3. Ebadta HUN 9May 11, 2010 21:52
A 2009-eshez hasonló mézeskalács hajó készül a mastersre. 500 db. Némi reklám a kandidatura és Pata hajóval
2. StefiApr 26, 2010 22:04
A megbeszéltek alapján újra megpróbálom összefoglalni egy tihanyi VB előnyeit:
A félsziget mind a két oldalán rendezhetünk futamot, így a versenyek változatosak és szélbiztosak lehetnek.
A helyi önkormányzat segítségével a lakóautókat a kikötő előtt tudjuk elhelyezni, illetve van egy 50 fős szállásunk, ennek kiadása szintén bevétel lehet a rendezőknek.
A félszigeten rengeteg parti programra nyílik lehetőség, a látó hegyről és az apátságtól kiválóan látható a futam madártávlatban is.
Versenyző gyerekeink kitűnő logisztikai segítséget nyújthatnak öreg, megfáradt versenyzőknek a kikötéskor
Nem kell külső szereplőt bevonni az üzletbe: ergo több marad a Finn OSZ-nek.
A próbafutam napján lehet tartani az érdekesség kedvéért egy Tihany félsziget kerülő versenyt Finn-eknek.
A déli part közelsége miatt keményebb időben is biztonsággal tudunk futamot rendezni.
A vízimentőkkel kíváló kapcsolatunknak köszönhetően a biztosító egységeket is olcsón megszervezhetjük.
Tihany önkormányzata biztosan könnyen belerángatható az eseménybe
A nulla költségű lakókocsitól a 4 csillagos szállodáig minden szállás elérhető gyalogtávolságban van
Ha valaki eszkimó fordulózni szeretne futam közben, a tihanyi árok fölött azt is megteheti :))
1. Ebadta HUN 9Apr 21, 2010 08:58
Müködik-e?

Magyar English
sponsored by
SAILING.HU The Sailing Mag
Vonalkód Rendszerház
Pata Boat
BUILT AND POWERED BY IXPERT
Hungarian Finn Class Assocation © All right reserved.